Dřez, sporák, pracovní deska

Tato funkční trojice, dřez, sporák a pracovní deska, patří mezi základní prvky u všech kuchyňských linek . U dřezů máme nepřeberné množství variant, co se týče tvaru, můžeme mít dřez s jednou nebo více nádobami, s i bez odkapávací plochy, s běžnou baterií nebo sprchou na nádobí. Povrchová úprava je, až na výjimky, nerez. Co se týče pracovní desky, u ní je důležité, aby byla barevně sladěna s ostatními prvky, s patřičně odolnou pracovní vrstvou a především byla dostatečně prostorná. U sporáku se naopak rozměry standardizovali, nejdůležitější parametr je jeho správné umístění a typ.

Jaký sporák zvolit

Stejně jako u trouby, vestavěné v kuchyňské lince, můžeme v případě sporáku volit mezi typem plynovým a elektrickým. V případě elektrického sporáku si pak ještě lze vybrat mezi klasickými plotýnkami, odporovými, nebo moderní variantou, indukčním ohřevem.

Next Post

Profesionální programování

St Úno 7 , 2018
Zaujala vás tvorba www stránek Karlovy Vary http://mediastudio.cz/webove-stranky a chtěli byste toho využít? Stále ještě nedisponujete svou vlastní internetovou prezentací a uvědomujete si, jak moc vás to omezuje a znevýhodňuje? V tom pádě vás určitě nadchne nabídka odborníků, kteří si pro vás připravili skutečně zajímavou nabídku, která se týká právě vašich nových […]